İstanbul yeni havalimanına nasıl giderim?




Yeni havalimanı metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul’un yeni havalimanı 29 Ekim’de açıldı. 200 milyon yolcu kapasitesi ile İstanbul Havalimanı’nın açılışı gerçekleşti. Yeni havalimanı’nın ismi ise “İstanbul” oldu. İlk etapta Ankara, İzmir, Antalya, Lefkoşa ve Bakü’ye uçuşlar gerçekleştirilecek. Havalimanı’na ulaşım büyük oranda metro ile sağlanacak. Ancak ulaşımı kolaylaştıracak Gayrettepe – 3. Havalimanı metro hattı 2019 yılının sonunda açılacak. Bu süre zarfında 3. Havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak? İstanbul yeni havalimanına nasıl giderim? 3. Havalimanı ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte, sizler için İstanbul’un 39 ilçesi için ayrı ayrı tarif ettiğimiz “İstanbul yeni havalimanına nasıl giderim?” rehberi…

3-havalimani-evden-haberler3. Havalimanı ulaşım ücretleri ve detayları

İstanbul 3. Havalimanı’na ilçelerden ulaşım bagajlı lüks taşımacılık yapacak olan otobüslerle sağlanacak. Günde 75 binden fazla yolcu taşıması beklenen otobüsler İstanbul’un 18 ayrı noktasından hareket edecek. En sık seferin düzenleneceği güzergah ise her 11 dakikada bir aracın hareket edeceği Yenikapı – Sirkeci – 3. Havalimanı hattı olacak. Bu hattı hem Yenikapı metrosuna kolay ulaşım sağlayanlar hem de Eminönü’ne vapurla gelen yolcuların kullanması bekleniyor.

İki aylık deneme süresince yüzde 50 indirim

“Bagajlı Lüks Taşımacılık Sistemi” olarak ifade edilen Havaist otobüsleri İstanbul’un yeni havalimanı’nda kullanılacak. 3. Havalimanı’na Havaist ile ulaşım sağlayacak yolcular, en yakın mesafe için 12, en uzak mesafe için ise 30 liralık bedeli istanbulkart ile ödeyecebilecek. 6 yaşına kadar olan çocuklardan ise ücret alınmayacak.

Havaist, iki aylık deneme süresinde yolcuları yüzde 50 indirimli taşıyacak. Ayrıca yeni havalimanı’na özel araçları ile gelen yolcular, iki aylık (30 Aralık 2018’e kadar) süreç boyunca Havalimanı otoparkından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

İstanbul yeni havalimanı ulaşım ücretleri ve kalkış noktaları

İSTANBUL AVRUPA YAKASI KALKIŞ NOKTALARI ÜCRET
ALİBEYKÖY CEP OTOGARI 16 TL
ARNAVUTKÖY 12 TL
BAHÇEŞEHİR ISPARTAKULE 16 TL
BAKIRKÖY 18 TL
BAŞAKŞEHİR 14 TL
BEŞİKTAŞ 18 TL
BEYLİKDÜZÜ TÜYAP 21 TL
ESENLER OTOGAR 16 TL
HACIOSMAN 16 TL
HALKALI 16 TL
KEMERBURGAZ 12 TL
MAHMUTBEY METRO 15 TL
MECİDİYEKÖY 16 TL
SARIYER 16 TL
YENİKAPI-SİRKECİ 18 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI KALKIŞ NOKTALARI ÜCRET
KADIKÖY 25 TL
PENDİK 30 TL
ÜMRANİYE TEPEÜSTÜ 25 TL

Adalar’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Adalar ilçesinden İstanbul yeni havalimanına Havaist otobüsleri ile gidebilirsiniz. Adalar’a en yakın Havist otobüsü, Kadıköy ilçesindeki hat. Kadıköy, yeni havalimanı’na en uzak ilçelerden birisi. 64 km hat uzunluğu olan ilçe de 20 dakikada bir araç kalkacak. Toplam da 11 araç hizmet verecek. Sefer ücreti ise 25 TL. Bu yolculuğu taksiyle gitmek istediğinizde ödeyeceğiniz tutar yaklaşık 165 TL tutacak.

Arnavutköy’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Arnavutköy’den İstanbul yeni havalimanına arasında 3 araç hizmet verecek. Her 40 dakikada bir kalkacak otobüslerin ücreti kişi başı 12 TL olacak. Hattın uzunluğu 22 kilometre. Arnavutköy’den havalimanı’na taksi ile gitmek istediğinizde ödeyeceğiniz tutar 30 TL’yi bulacak.

Ataşehir’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Ataşehir’de oturan birisi Kadıköy’deki Havist Otobüslerine binerek İstanbul yeni havalimanına ulaşabilir. Kadıköy – 3. Havalimanı hattı uzunluğu 64 km. Toplamda 11 araç, Kadıköy’deki hattan 20 dakika da bir hizmet verecek. Yolculuk ücreti 25 TL olacak. Taksiyle gitmek isterseniz ise ödeyeceğiniz tutar 165 TL’yi bulacak.

Avcılar’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Avcılar’da oturan birisi İstanbul yeni havalimanına Beylikdüzü Tüyap’taki Havist otobüsleri ile gidebilir.
Beylikdüzü’nden her 15 dakikada bir Havist otobüsleri kalkacak. Bu hattın uzunluğu 52 km. Durakta, toplam 15 araç hizmet verecek. 15 dakikada bir kalkacak olan araçların sefer ücreti ise 21 TL. Avcılar’dan havalimanı’na taksi ile gitmek isterseniz 105 TL ücret ödeyeceksiniz.

Bağcılar’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Bağcılar’dan İstanbul yeni havalimanına gitmek istediğinizde Havist Otobüslerinin size en yakın olduğu yer Mahmutbey Metro hattı.
Mahmutbey – 3. Havalimanı hattı arasında 3 araç çalışacak. Her 45 dakikada bir hareket edecek araçların yolculuk ücreti, kişi başı 15 TL olacak. Hattın uzunluğu ise 36 km. Bu mesafeye taksi ile giderseniz, 95 TL ücret ödeyeceksiniz.

Bahçelievler’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Bahçelievler de oturuyorsanız size en yakın Havist otobüsü, Bakırköy’deki hat olacak. Bahçelievler’den metro ile Bakırköy’e geçip havist otobüslerine, oradan da yeni havalimanına ulaşmak mümkün.
Bakırköy ile İstanbul yeni havalimanına 19 araç hizmet verecek. Her 10 dakikada bir otobüsler kalkacak. Yolculuk ücreti ise kişi başı 18 TL olacak. Bu hattın uzunluğu, 44 kilometre. Aynı mesafenin taksiyle gidilmesi durumunda ödenecek tutar 115 TL’yi bulacak.

Bakırköy’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Bakırköy’den İstanbul yeni havalimanına arasında 19 araç hizmet verecek. Her 10 dakikada bir kalkacak otobüslerin ücreti kişi başı 18 TL olacak. Hattın uzunluğu 44 kilometre. Aynı mesafeyi taksiyle almak istediğinizde ödeyeceğiniz tutar 115 TL’yi bulacak.

Başakşehir’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

İstanbul yeni havalimanına en yakın ilçelerden birisi şüphesiz Başakşehir. Başakşehir-3. Havalimanı arasında 4 otobüs hizmet verecek. 30 dakikada bir kalkacak olan Havist’ler 27 kilometrelik hatta ulaşım sağlayacak. Yolculuk ücreti ise kişi başı 14 TL olacak. Aynı mesafenin taksiyle gidilmesi durumunda taksimetre 75 TL yazacak.

Bayrampaşa’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Bayrampaşa’dan İstanbul yeni havalimanına M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı ile Otogar durağında inerek Esenler Otogar – 3. Havalimanı hattından ulaşım sağlayabilirsiniz. Otogar’dan 3. Havalimanına her 15 dakikada bir araç kalkacak. Yolculuk ücreti 16 TL olacak. Hattın uzunluğu ise 38 Km. Bu mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz ödeyeceğiniz tutar 100 TL’yi bulacak.

Beşiktaş’tan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Beşiktaş’tan İstanbul yeni havalimanına 20 dakikada bir sefer düzenlenecek. 43 kilometre uzunluğundaki hatta 13 otobüs hizmet verecek. Sefer ücreti ise 18 TL olacak. Bu mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz ödeyeceğiniz tutar 115 TL olacak.

Beylikdüzü’nden yeni havalimanına nasıl gidilir?

Beylikdüzünde oturuyorsanız Beylikdüzü Tüyap – 3. Havalimanı hattı arasında 15 araç, 15 dakika da bir hizmet sağlayacak. Havist otobüslerinin kişi başı ücreti ise 21 TL olacak. Tüyap’tan kalkacak hattın uzunluğu 52 kilometre. Aynı noktadan taksiyle gidilmesi durumunda 135 TL’lik bir ücret taksimetre de yazıyor olacak.

Beyoğlu’ndan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Beyoğlunda oturan birisi İstanbul 3. Havalimanı’na gitmek için Beşiktaş’taki hattı kullanabilir. Her 20 dakikada bir 13 araç ile Beşiktaş – İstanbul 3. Havalimanı hattı arasında sefer düzenlenecek. Bu hattın uzunluğu ise 43 kilometre olacak. Kişi başı yolculuk ücreti ise 18 TL olacak. Bu seferinizi taksi ile yapmak isterseniz  115 TL ücret taksimetreye yansıyacak.

Büyükçekmece’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Büyükçekmece’den İstanbul yeni havalimanına nasıl giderim? sorusunun cevabı ile devam ediyoruz. Büyükçekmece’de oturan birisi için en yakın Havist otobüsleri Beylikdüzü Tüyap durağıdır.
Beylikdüzü – 3.Havalimanı hattı arasında 15 araç, 15 dakikada bir sefer düzenleyecek. Bu yolculuğun ücreti 21 TL olacak. Hattın uzunluğu ise 52 km. Büyükçekmece’den 3. Havalimanı’na taksiyle gitmeniz durumunda 135 TL ücret ödeyeceksiniz.

Beykoz’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Eğer Beykoz’da oturuyorsanız size en yakın Havist Otobüsleri Ümraniye Tepeüstü hattı olacak. Ümraniye – 3. Havalimanı arasında sefer verecek hattın uzunluğu 91 km. Hat üzerinde 7 araç hizmet verecek. Her 30 dakikada bir yolculuk gerçekleştirecek. Yolculuk ücreti ise kişi başı 25 TL. Aynı mesafeyi taksiyle giderseniz taksimetreye 155 TL yansıyacak.

Çatalca’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Çatalca’da oturan birisi için en yakın hat, Beylikdüzü Tüyap’tır. Beylikdüzü Tüyap – 3. Havalimanı hattı 15 araç ile 15 dakikada bir sefer verecek. Kişi başı ücretin 21 TL olacağı hattın uzunluğu 52 kilometre. Çatalca’dan havalimanı’na taksi ile gitmek isterseniz 100 TL ücret ödeyeceksiniz.

Çekmeköy’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Çekmeköy’e en yakın Havist otobüsleri Pendik – 3. Havalimanı hattı olacak. Bu hatta ulaşım 5 araçla sağlanacak. Her 45 dakikada bir aracın hareket edeceği hattun uzunluğu tam 93 kilometre. 3. Havalimanı’na en uzak nokta olan hattın kişi başı yolculuk ücreti 30 TL. Bu mesafeyi taksi ile almak isterseniz ödeyeceğiniz tutar 240 TL olacak.

Esenler’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Otogar’dan 3. Havalimanı’na 15 dakikada bir Havist Otobüsü kalkacak. Otogar – 3. Havalimanı yolculuk ücreti 16 TL olacak. 38 kilometre uzunluğundaki bu hattın mesafesini taksi ile katetmek isterseniz ödeyeceğiniz tutar 100 TL olacak.

Esenyurt’tan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Esenyurt’tan yeni havalimanına ulaşmak için en yakın hat Beylikdüzü Tüyap hattı. 3. Havalimanı’na Beylikdüzü’nden 15 dakikada bir sefer yapılacak. Bu hattın yolculuk ücreti 21 TL. 15 dakikada bir 15 araçla hizmet verecek bu hattın uzunluğu 52 kilometre. Aynı noktadan taksiyle gidilmesi durumunda taksimetreye yansıyacak tutar 135 TL olacak.

Eyüp’ten yeni havalimanına nasıl gidilir?

Eyüpte oturanlar için en yakın hat ise Yenikapı – Sirkeci – 3. Havalimanı hattı olacak. Bu hatta 23 araç hizmet verecek. Her 11 dakikada bir yeni araç kalkacak. Yolculuk ücreti ise kişi başı 18 TL olacak. 50 kilometre uzunluğundaki hattı taksiyle gitmek isteyenler ise 130 TL bir tutar ödeyecek.

Fatih’ten yeni havalimanına nasıl gidilir?

Fatih’te oturan kişiler ise hem Yenikapı – Sirkeci hattı hemde Esenler Otogar hattı yakın olduğu için ikisini de kullanabilecek. Yenikapı – Sirkeci hattında 23 araç hizmet verecek. Her 11 dakikada bir yeni aracın kalkacağı hatta yolculuk kişi başı 18 TL olacak. Hattın uzunluğu ise 50 km.
Esenler Otogarı – 3. Havalimanı hattında ise Otogar’dan havalimanı’na 15 dakikada bir otobüs kalkacak ve ulaşım ücreti 16 TL olacak hattın uzunluğu ise 38 km.

Gaziosmanpaşa’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Gaziosmanpaşa’da oturan kişilere en yakın Havist otobüs hattı Esenler Otogar hattı. Bu hatta her 15 dakikada bir araç kalkacak. Hat üzerinde 12 araç hizmet verecek. Hattın uzunluğu 38 km. Kişi başı yolculuk ücreti ise 16 TL. Bu hattı taksi ile gitmek isterseniz ortalama 100 TL’lik bir tutar ödeyeceksiniz.

Güngören’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Güngören’deki Merter Metro İstasyonu ile Esenler Otogarı’na geçerek 3. Havalimanı hattına ulaşabilirsiniz. İki ilçenin arası ortalama 5 kilometre. Esenler Otogar – 3. Havalimanı hattı’nı kullanmak isterseniz kişi başı yolculuk ücretiniz 16 TL olacak. Bu hattan her 15 dakikada bir araç kalkacak. Hattın uzunluğu 38km iken 12 araç yolculuğunuzu rahat yapabilmeniz adına hizmet verecek. Aynı mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz 100 TL’lik bir tutar ödeyeceksiniz.

Kadıköy’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

3. Havalimanı’na en uzak ilçelerden birisi de Kadıköy. Kadıköy – 3. Havalimanı arasında 11 araç hizmet verecek. 20 dakikada bir araçlar hareket edecek. Bu hattın kişi başı ücreti 25 TL olacak. Hat uzunluğu ise 64 kilometre. Bu mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz 165 TL ödeyeceksiniz.

Kağıthane’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Kağıthane’de oturan birisi için en yakın Havaist otobüsü Beşiktaş’ta bulunan hat olacak. Beşiktaş – İstanbul 3. Havalimanı’nda faaliyet gösterecek olan hattın uzunluğu 43 kilometre. Bu hat üzerinde 13 araç bagajlı, konforlu sistem ile hizmet verecek. 20 dakikada bir sefer sağlanacak ve kişi başı yolculuk ücreti 18 TL olacak. Bu mesafeye taksi ile ulaşım sağlarsanız ödeyeceğiniz tutar 111 TL olacak.

Kartal’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Kartal’dan yeni havalimanına ulaşım sağlamak için Pendik hattını kullanabilirsiniz. Pendik’ten 3. Havalimanı arasındaki ulaşım hattında 5 araç çalışacak. Her 45 dakikada bir aracın hareket edeceği hattın uzunluğu 93 kilometre. 3. Havalimanı’na en uzak mesafedeki ulaşım hattı sayılan durağın kişi başı yolculuk ücreti 30 TL olacak. Aynı mesafeye taksi ile ulaşım sağlamak isterseniz ödeyeceğiniz tutar 240 TL’yi bulacak.

Küçükçekmece’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Küçükçekmece’de oturan birisi için en yakın Havist Otobüs durağı Halkalı hattı olacak.
Halkalı – 3.Havalimanı hat uzunluğu 40 kilometre. Hat üzerinde 4 araç hizmet verecek. Araçlar her 50 dakikada bir sefer sağlayacak. Yolculuk ücreti ise 16 TL olacak. Aynı mesafede taksimetre ise 105 TL yazıyor.

Maltepe’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Maltepe’de oturan kişiler için en yakın Havist Otobüs durağı Kadıköy hattı olacak.
Kadıköy – 3. Havalimanı hattı 11 araç ile hizmet verecek. Her 20 dakikada bir araç hareket edecek olup hattın kişi başı yolculuk ücreti 25 TL olacak. 64 km uzunluğundaki mesafeyi taksiyle gitmek isterseniz. Taksi tutarı, 165 TL civarında olacak.

Pendik’ten yeni havalimanına nasıl gidilir?

3. Havalimanı’na en uzak mesafedeki hat olan Pendik hattında 5 araç hizmet verecek. Her 45 dakikada bir aracın hareket edeceği hattın uzunluğu 93 kilometre. Bu hattan binen yolcular kişi başı 30 TL ücret verecek. Aynı mesafeyi taksi ile katetmek isteyen yolcular ise ödeyeceği ücret 240 TL’yi bulacak.

Sancaktepe’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Sancaktepe’den İstanbul yeni havalimanına gitmek isteyen yolcular ise ulaşımını Tepeüstü’nden kalkacak otobüsler ile sağlayacak. 91 kilometrelik hatta 7 araç kesintisiz hizmet sağlayacak. Her 30 dakikada bir kalkacak otobüslerde yolculuk ücreti kişi başı 25 TL olacak. Aynı mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz ödeyeceğiniz ücret 200 TL’yi bulacak.

Sarıyer’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Sarıyer’den ulaşım sağlayacak yolcular için, Havist otobüslerine ulaşım sağlanabilecek en kısa mesafedeki hat Beşiktaş.
Beşiktaş – İstanbul 3. Havalimanı arasında her 20 dakikada bir sefer düzenlenecek. 43 kilometre uzunluğundaki hatta 13 araç hizmet verecek. Kişi başı 18 TL yolculuk ücreti alınacak. Bu mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz ödeyeceğiniz tutar ortalama 115 TL olacak.

Silivri’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Silivri’den ulaşım sağlayacak kişiler ise en yakın Havist otobüsleri ulaşımına Arnavutköy hattından sağlayacak. Bu hatta her 40 dakikada bir 3 araçla hizmet sağlanacak. 22 kilometrelik mesafe için yolcular kişi başı 12 TL ücret ödeyecek. Aynı mesafeyi taksi ile almak isterseniz ödeyeceğiniz tutar 60 TL.

Sultanbeyli’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Sultanbeyli’den İstanbul yeni havalimanına nasıl gidileceği konusunda en kısa Havaist Otobüslerine ulaşım noktası Pendik hattı gözüküyor. Bu hatta 5 araç hizmet veriyor. 45 dakikada bir aracın hareket ettiği hattın uzunluğu 93 kilometre.
3. Havalimanı’na en uzak hat olarak sayılan Pendik’ten binen yolcular kişi başı 30 TL ücret ödeyecek. Bu mesafeyi taksi ile almak isteyen kişiler 240 TL ücret ödeyecek.

Sultangazi’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Sultangazi’den 3. Havalimanı’na yolculuk edecek kişiler, 14 km’lik yol katederek Esenler Otogar Havaist Otobüs hattına ulaşabilir. Otogar – 3.Havalimanı hattını sefer yapacak otobüsler 15 dakikada bir kalkacak. 12 Ulaşım ücreti ise kişi başı 15 TL olacak. 38 km uzunluğundaki hatta 15 otobüs hizmet sağlayacak. Bu yolu taksiyle giderseniz taksimetreye yansıyan tutar 100 TL olacak.

Şile’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Şile’den İstanbul yeni havalimanına ulaşım sağlayacak kişilerin Havaist otobüslerine en kısa sürede ulaşacağı Ümraniye hattı, Tepeüstü’nden kalkacak. 91 kilometrelik hatta 7 araç hizmet verecek. 30 dakikada bir kalkacak olan otobüslerin yolculuk ücreti 25 TL. Aynı mesafe için taksiyi kullanırsanız ödeyeceğiniz tutar 90 TL olacak.

Şişli’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Şişli Mecidiyeköy – 3. Havalimanı arasındaki 37 kilometrelik hat için 10 araç hizmet verecek. Her 15 dakikada bir otobüs kalkacak. Yolculuk ücreti ise 16 TL olacak. Mecidiyeköy’den 3. Havalimanı’na taksiyle gidilmesi durumunda ücret, ortalama 100 TL olacak.

Tuzla’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Tuzla’dan 3. Havalimanı’na ulaşım sağlayacak yolcuların, Havaist araçlarına ulaşabileceği en kolay nokta Pendik hattı olacak.
Pendik – 3.Havalimanı hattında 5 araç hizmet sağlayacak. Bu hattan binen yolcular kişi başı 30 TL ücret verecek. Her 45 dakikada bir aracın hareket edeceği hattın uzunluğu 93 kilometre. Bu hattan ulaşım sağlayacak yolcular kişi başı 95 TL ücret ödeyecek.

Üsküdar’dan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Üsküdar’dan yeni havaalanına hizmet sağlayacak kişiler için en yakın hat Ümraniye’de bulunuyor. Ümraniye – 3. Havalimanı hattı arasındaki yolculuk Tepeüstü’nden yapılacak. 91 kilometrelik hatta 7 araç kesintisiz hizmet sağlayacak. Her 30 dakikada bir kalkacak otobüslerin yolculuk ücreti ise kişi başına 25 TL. Aynı mesafeyi taksi ile katederseniz ödeyeceğiniz tutar 155 TL.

Ümraniye’den yeni havalimanına nasıl gidilir?

Ümraniye-3. Havalimanı arasındaki ulaşım Tepeüstü’nden kalkacak otobüslerle sağlanacak. 91 kilometrelik hatta 7 araç hizmet verece. Her 30 dakikda bir kalkacak otobüslerle seyahat ücreti ise kişi başı 25 TL. Aynı mesafeyi taksiyle giderseniz ödeyeceğiniz tutar 25 TL.

Zeytinburnu’ndan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Zeytinburnu’ndan ulaşım sağlayacak yolcuların M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı üzerinden Esenler Otogar’ındaki Havaist otobüslerine ulaşması mümkün. Otogar – 3. Havalimanı hattından her 15 dakikada bir otobüs kalkacak. Otobüslerin kişi başı ulaşım ücreti 16 TL. Hattın uzunluğu ise 38 km. Bu mesafeyi taksi ile gitmek isterseniz ödeyeceğiniz tutar 100 TL’yi bulacak.

Burak ERK / Evden Haberler

xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88
xosotin chelseathông tin chuyển nhượngcâu lạc bộ bóng đá arsenalbóng đá atalantabundesligacầu thủ haalandUEFAevertonxosofutebol ao vivofutemaxmulticanaisonbetbóng đá world cupbóng đá inter milantin juventusbenzemala ligaclb leicester cityMUman citymessi lionelsalahnapolineymarpsgronaldoserie atottenhamvalenciaAS ROMALeverkusenac milanmbappenapolinewcastleaston villaliverpoolfa cupreal madridpremier leagueAjaxbao bong da247EPLbarcelonabournemouthaff cupasean footballbên lề sân cỏbáo bóng đá mớibóng đá cúp thế giớitin bóng đá ViệtUEFAbáo bóng đá việt namHuyền thoại bóng đágiải ngoại hạng anhSeagametap chi bong da the gioitin bong da lutrận đấu hôm nayviệt nam bóng đátin nong bong daBóng đá nữthể thao 7m24h bóng đábóng đá hôm naythe thao ngoai hang anhtin nhanh bóng đáphòng thay đồ bóng đábóng đá phủikèo nhà cái onbetbóng đá lu 2thông tin phòng thay đồthe thao vuaapp đánh lô đềdudoanxosoxổ số giải đặc biệthôm nay xổ sốkèo đẹp hôm nayketquaxosokq xskqxsmnsoi cầu ba miềnsoi cau thong kesxkt hôm naythế giới xổ sốxổ số 24hxo.soxoso3mienxo so ba mienxoso dac bietxosodientoanxổ số dự đoánvé số chiều xổxoso ket quaxosokienthietxoso kq hôm nayxoso ktxổ số megaxổ số mới nhất hôm nayxoso truc tiepxoso ViệtSX3MIENxs dự đoánxs mien bac hom nayxs miên namxsmientrungxsmn thu 7con số may mắn hôm nayKQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanhdự đoán xổ số 3 miềndò vé sốdu doan xo so hom nayket qua xo xoket qua xo so.vntrúng thưởng xo sokq xoso trực tiếpket qua xskqxs 247số miền nams0x0 mienbacxosobamien hôm naysố đẹp hôm naysố đẹp trực tuyếnnuôi số đẹpxo so hom quaxoso ketquaxstruc tiep hom nayxổ số kiến thiết trực tiếpxổ số kq hôm nayso xo kq trực tuyenkết quả xổ số miền bắc trực tiếpxo so miền namxổ số miền nam trực tiếptrực tiếp xổ số hôm nayket wa xsKQ XOSOxoso onlinexo so truc tiep hom nayxsttso mien bac trong ngàyKQXS3Msố so mien bacdu doan xo so onlinedu doan cau loxổ số kenokqxs vnKQXOSOKQXS hôm naytrực tiếp kết quả xổ số ba miềncap lo dep nhat hom naysoi cầu chuẩn hôm nayso ket qua xo soXem kết quả xổ số nhanh nhấtSX3MIENXSMB chủ nhậtKQXSMNkết quả mở giải trực tuyếnGiờ vàng chốt số OnlineĐánh Đề Con Gìdò số miền namdò vé số hôm nayso mo so debach thủ lô đẹp nhất hôm naycầu đề hôm naykết quả xổ số kiến thiết toàn quốccau dep 88xsmb rong bach kimket qua xs 2023dự đoán xổ số hàng ngàyBạch thủ đề miền BắcSoi Cầu MB thần tàisoi cau vip 247soi cầu tốtsoi cầu miễn phísoi cau mb vipxsmb hom nayxs vietlottxsmn hôm naycầu lô đẹpthống kê lô kép xổ số miền Bắcquay thử xsmnxổ số thần tàiQuay thử XSMTxổ số chiều nayxo so mien nam hom nayweb đánh lô đề trực tuyến uy tínKQXS hôm nayxsmb ngày hôm nayXSMT chủ nhậtxổ số Power 6/55KQXS A trúng roycao thủ chốt sốbảng xổ số đặc biệtsoi cầu 247 vipsoi cầu wap 666Soi cầu miễn phí 888 VIPSoi Cau Chuan MBđộc thủ desố miền bắcthần tài cho sốKết quả xổ số thần tàiXem trực tiếp xổ sốXIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊACầu lô số đẹplô đẹp vip 24hsoi cầu miễn phí 888xổ số kiến thiết chiều nayXSMN thứ 7 hàng tuầnKết quả Xổ số Hồ Chí Minhnhà cái xổ số Việt NamXổ Số Đại PhátXổ số mới nhất Hôm Nayso xo mb hom nayxxmb88quay thu mbXo so Minh ChinhXS Minh Ngọc trực tiếp hôm nayXSMN 88XSTDxs than taixổ số UY TIN NHẤTxs vietlott 88SOI CẦU SIÊU CHUẨNSoiCauVietlô đẹp hôm nay vipket qua so xo hom naykqxsmb 30 ngàydự đoán xổ số 3 miềnSoi cầu 3 càng chuẩn xácbạch thủ lônuoi lo chuanbắt lô chuẩn theo ngàykq xo-solô 3 càngnuôi lô đề siêu vipcầu Lô Xiên XSMBđề về bao nhiêuSoi cầu x3xổ số kiến thiết ngày hôm nayquay thử xsmttruc tiep kết quả sxmntrực tiếp miền bắckết quả xổ số chấm vnbảng xs đặc biệt năm 2023soi cau xsmbxổ số hà nội hôm naysxmtxsmt hôm nayxs truc tiep mbketqua xo so onlinekqxs onlinexo số hôm nayXS3MTin xs hôm nayxsmn thu2XSMN hom nayxổ số miền bắc trực tiếp hôm naySO XOxsmbsxmn hôm nay188betlink188 xo sosoi cầu vip 88lô tô việtsoi lô việtXS247xs ba miềnchốt lô đẹp nhất hôm naychốt số xsmbCHƠI LÔ TÔsoi cau mn hom naychốt lô chuẩndu doan sxmtdự đoán xổ số onlinerồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm naythống kê lô gan miền bắcdàn đề lôCầu Kèo Đặc Biệtchốt cầu may mắnkết quả xổ số miền bắc hômSoi cầu vàng 777thẻ bài onlinedu doan mn 888soi cầu miền nam vipsoi cầu mt vipdàn de hôm nay7 cao thủ chốt sốsoi cau mien phi 7777 cao thủ chốt số nức tiếng3 càng miền bắcrồng bạch kim 777dàn de bất bạion newsddxsmn188betw88w88789bettf88sin88suvipsunwintf88five8812betsv88vn88Top 10 nhà cái uy tínsky88iwinlucky88nhacaisin88oxbetm88vn88w88789betiwinf8betrio66rio66lucky88oxbetvn88188bet789betMay-88five88one88sin88bk88xbetoxbetMU88188BETSV88RIO66ONBET88188betM88M88SV88Jun-68Jun-88one88iwinv9betw388OXBETw388w388onbetonbetonbetonbet88onbet88onbet88onbet88onbetonbetonbetonbetqh88mu88Nhà cái uy tínpog79vp777vp777vipbetvipbetuk88uk88typhu88typhu88tk88tk88sm66sm66me88me888live8live8livesm66me88win798livesm66me88win79pog79pog79vp777vp777uk88uk88tk88tk88luck8luck8kingbet86kingbet86k188k188hr99hr99123b8xbetvnvipbetsv66zbettaisunwin-vntyphu88vn138vwinvwinvi68ee881xbetrio66zbetvn138i9betvipfi88clubcf68onbet88ee88typhu88onbetonbetkhuyenmai12bet-moblie12betmoblietaimienphi247vi68clupcf68clupvipbeti9betqh88onb123onbefsoi cầunổ hũbắn cáđá gàđá gàgame bàicasinosoi cầuxóc đĩagame bàigiải mã giấc mơbầu cuaslot gamecasinonổ hủdàn đềBắn cácasinodàn đềnổ hũtài xỉuslot gamecasinobắn cáđá gàgame bàithể thaogame bàisoi cầukqsssoi cầucờ tướngbắn cágame bàixóc đĩaAG百家乐AG百家乐AG真人AG真人爱游戏华体会华体会im体育kok体育开云体育开云体育开云体育乐鱼体育乐鱼体育欧宝体育ob体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育亚博体育开云体育开云体育棋牌棋牌沙巴体育买球平台新葡京娱乐开云体育mu88qh88




Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bir Yorum Yazın